Активности

Договор за соработка помеѓу Ветеринарна комора на Република Македонија и Бугарскиот ветеринарен Сојуз

објавено на 02.06.2018

На 05.02.2018 година во Софија, Претседателот на Ветеринарната комора на Р. Македонија и Претседателот на Бугарскиот Ветеринарен Сојуз, потпишаа договор за соработка


Потпишан договор за соработка со Хрватската ветеринарна комора

објавено на 07.11.2017

Од 25 до 28 октомври 2017 година во Опатија , Република Хрватска под покровителство на највисоките државни структури се одржаа Ветеринарните денови 2017


Конференција на групацијата на Ветеринарни комори - Вишеград V4Vet+

објавено на 12.10.2017

На 7 октомври 2017 година во Вишеград, Будимпешта, Р. Унгарија се одржа редовната есенска Конференција на групацијата на Ветеринарни комори


сите новости

Соопштенија

Список на ветеринарни друштва кои ќе вршат бесплатно микрочипирање на домашните миленици

објавено на 01.09.2018

На 01.09.2018 година Агенцијата за храна и ветеринарство во соработка со Ветеринарната комора, започна со реализација на кампањата за бесплатна идентификација и регистрација на домашните миленици


Семинар со меѓународно учество од областа на ветеринарната медицина

објавено на 10.11.2017

Ветеринарна комора на Република Македонија, Ве поканува на Семинар со меѓународно учество од областа на ветеринарната медицина на 17-18 Ноември, 2017 во Хотел Инекс Горица – Охрид


Ветеринарната комора на РМ на ден 28.09.2017 организира тркалезна маса под наслов „Контрола на беснилото –нужност од сеопфатен општествен пристап“

објавено на 27.09.2017

По повод 28-ми септември Светскиот ден за борба против беснило МВК на ден 28.09.2017 организира тркалезна маса под наслов ,,Контрола на беснилото –нужност од сеопфатен општествен пристап,,


сите соопштенија

Најава за членови

Пребарување